Zařízení & příslušenství
Podmáslový chléb
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 35min.
1000 gramů
Suroviny
-
20 gramů čerstvého droždí
-
120 gramů vody
-
600 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička chlebového koření (volitelně)
-
kokosový olejřepkový olej
-
250 gramů podmáslí
-
voda na pokapání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
515.8 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
982.8 kJ /
234.9 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
47.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rockstar Betty
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rychlý chléb
50 Min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Jogurtové bulky se sezamem
1 Std. 30 Min
Domácí chléb se zákysem
2 Std. 10 Min
Loupáky s mákem
1 Std. 30 Min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Domácí rohlíky
2 Std. 35 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Kváskový chléb
16 Std. 30 Min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min